Som en extra service gentemot våra kunder kan vi erbjuda magasinering Malmö.
Vi tillhandahåller speciellt anpassade lokaler för ändamålet, temperaturen ligger runt 17-18 grader och är grundligt larmade samt kameraövervakade.
Hos oss kan ni känna er trygga.

15 m3 ( 2 x 3 x 2,5 h ) pris 900 SEK / månad

25 m3 ( 5 x 2 x 2,5 h ) pris 1400 SEK / månad

Magasinering Malmö

Hos Magasinering Malmö hyr ni ett förråd för t. ex. förvaring av möbler och andra prylar som inte får plats i hemmet, mellanlagring mellan två boenden, dödsbon, utemöbler, kontorsmöbler, bokföring eller annat som man kan behöva extra utrymme för.

magasinering malmö

Magasinering Malmö – Lagring & Förvaring i Malmö : Är du i behov av flyttfirma och magasinering i Malmö för alla extra möbler och prylar som är bra att ha? Möbelförvaring, långtidsmagasinering av hela bohag eller lagring av pall. Flyttfirma Malmö Perfekt FLytt har förvarat möbler och flyttgods i Skåne i 45 år. Hitta din magasinering i Malmö innerstad hos Malmö Perfekt FLytt !

Möbelhantering inför din magasinering i Malmö, möblerna filt emballeras och stuvas i mån av bärighet. Vare sig du flyttar själv eller anlitar flyttfirma i Malmö inför din möbeltransport till vårt lager så se till att erfarna flyttgubbar stuvar/packar ditt bohag in i magasinboxen där det ska förvaras i förslutna magasin boxar i våra lagerlokaler i Malmö.  Bor man i Malmö ska man helst hitta magasinering företag som ligger centralt och med bra parkeringsmöjligheter. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få fram ett bra pris inför din flytt och magasinering i Malmö. Våra priser samt tjänster hittar du alltid på våran hemsida.

Vi hjälper dig med magasinering eller bortskaffning

En flytt innebär ofta att du upptäcker flertalet möbler eller andra prylar som bara tar upp plats i ditt hem. Vare sig du skall flytta till något mindre eller helt enkelt har behov av att magasinera eller bortskaffa saker du inte längre behöver så finns vi på plats för att hjälpa dig. Perfekt Flytt är en flyttfirma i malmö som hjälper dig att göra rensningen till verklighet och skapa mer utrymme för liv. 

 

Trygg förvaring så länge du önskar 

Vi erbjuder trygg förvaring av allt från möbler till mindre lådor, i förvaringsutrymmen som är välisolerade och skyddar dina saker från att skadas. Vare sig du vill ha magasinering under lång tid eller bara ett par veckor är vi den flytthjälp malmö som du bör anlita för detta. Skulle dina behov utökas eller förändras över tid behöver du bara kontakta oss så hjälper vid dig. 

 

Bortskaffande av dina ägodelar

Vi har alla varit där. En möbel som du önskar skall hamna på återbruket, eller ett förråd du mer än gärna vill få utstädat och prylarna bortskaffade. Det är här som Perfekt Flytt kommer in i bilden med hjälp av vår tjänst för bortskaffning efter behov. Få flyttfirmor malmö kan stå till tjänst med detta på ett effektivt och smidigt sätt och vi är därför rätt val för dig. 

 

Bra priser på magasinering och bortskaffning

Vill du ha flyttfirma malmö pris för magasinering och bortskaffning med hjälp av Perfekt Flytt? Då behöver du bara kontakta oss direkt via hemsidan eller genom ett samtal till vår kundtjänst. Du definierar vad du behöver och vi hjälper och rådgiver dig för att hitta den bästa lösningen för dina behov. Det behöver helt enkelt inte vara krångligt att få hjälp med magasinering och bortskaffning när du väljer att anlita oss.

Dags för magasinering Malmö?

Kontakta Magasinering Malmö för en offerförfrågan både när det gäller flytt och magasinering om du undrar vad det kommer att kosta dig. Klicka här för magasinering

Besök oss på Facebook-sidan PERFEKT FLYTT FACEBOOK

Tillbaka hemsida
© Copyright 2022 Perfekt Flytt