Flyttfirma Lund – Flytt Lund – Flyttfirmor Lund

 TRAFIK TILLSTÅND
 FÖRSÄKRING

 FAKTURERING
 BETALNINGSVILLKOR

 PERSONAL FÖRSÄKRING
 NÖJD KUND GARANTI

 50% SKATTEREDUKTION
VI SKÖTER RUT AVDRAGET

PRIS SIMULERING Flyttfirma Lund - Flytt Lund - Flyttfirmor Lund

Använd formuläret för att uppskatta den initiala kostnaden för att flytta.

Flyttfirma Lund - Flytt Lund - Flyttfirmor Lund - PERFEKT FLYTT ÖVER 5 ÅRS ERFARENHET

Flyttfirma Malmö - Flytt Malmö - Flyttfirmor Malmö

Flyttfirma Lund - Flytt Lund - Flyttfirmor Lund LEVERERAR PROFESSIONELL FLYTTHJÄLP

En enkel uträkning kan leda till slutsatsen att a flyttfirma i lund kommer inte bara att ekonomisera dig från onödiga utgifter, utan även från ansträngning processen att hitta tillgänglig och lämplig personal. Högkvalitativa packnings lådor och väskor som kommer att hålla. Packning tiden och eventuella skador på ömtåliga föremål bör inte vara ditt huvudproblem när det är dags att flytta från ditt hem eller huvudkontor. Att välja vår billiga flyttfirma i Lund kommer att slippa dig från onödiga utgifter, inklusive att hyra en skåpbil, tanka den och, naturligvis, betala förarens ansträngning. I förmånspaketet Perfekt Flytt- flyttfirmor lund – ingår tjänsten för en billig och säker flytthjälp i Lund.

Hur jobbar vi? Enkelt sagt: snabbt, rent och organiserat. Utöver kommer du som en av våra kunder att dra nytta av de bästa priserna när det gäller flytthjälp i Lund, där den fastställda budgeten inte förändras. Bekvämligheten av en välorganiserat och transparent flyttplan genomförs, utan dolda kostnader eller avgifter. Vi erbjuder våra kunder gratis konsultation och anpassade priser för alla budget. Oavsett om det gäller en stor eller liten project, anpassas budget samt personal efter dina behov. Vi erbjuder även städning, för att lämna dig med ett leende att du gjorde bästa val i att anlita oss. Oavsett om vi pratar om personliga föremål, bostäder eller affärslokaler, kommer Perfekt Flytt att erbjuda professionella tjänster för flytt av möbler, transport och förvaring av möbler, hushållsapparater, personliga föremål och andra typer av varor.

Aktuella timpriser

Från och med den 1 augusti 2016 gäller Rut-avdrag för flytt tjänster.
Läs mer HÄR för reglerna kring Rut-avdraget.

Rut-avdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till Rut-avdrag.

Vi förbehåller oss rätten att ta betalt det fulla beloppet exklusive skattereduktion om begäran om utbetalning från skatteverket avslås.

Kvalitet + pris

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt.

Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ” Valuta för pengarna ”.

Kompetens

Att kunna genomföra uppdraget på det mest effektiva sättet är en utmärkt definition på kompetens.

Vi genomför därför kontinuerligt uppföljning och internutbildning eftersom detta är förutsättningen för att uppnå våra mål, vilket självklart också inkluderar nöjda medarbetare.

Vi kan därför glädja oss åt att våra medarbetare stannar och trivs hos oss och våra kunder får därför oftast samma utförare varje gång. Perfekt Flytt är nog den mest flexibla bland alla flyttfirmor i Malmö.

Vi som flyttfirma Lund kan hjälpa er med t.ex bohagsflytt (privatflytt), kontorsflytt, magasinering eller flyttstädning.

Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag. Ni väljer själva i vilken omfattning ni vill ha flytthjälp.

Miljöpolicy

Företaget & miljön

Miljövänlighet är att undvika onödigt bruk av resurser och välja miljöutvecklande alternativ.

Perfekt Flytts främsta möjlighet att bidra till en minskad miljöbelastning går genom företagets produkter och medarbetarnas kunskaper.

Genom att arbeta strukturerat och kundanpassad med god planering kan Perfekt Flytt minska den totala belastningen på miljön och samtidigt erbjuda både kunder och medarbetare en renare och mer trivsam inre miljö.

Med ett utvecklande miljöarbete stärker dessutom företaget sin position och konkurrenskraft på den öppna marknaden.

Genom företagets målsättning om att erbjuda hållbara och konkurrenskraftiga produkter och tjänster ska Perfekt Flytt:

■ Följa lagar och förordningar
■ Aktivt välja miljöförbättrande och resursbesparande produkter
■ Arbeta kompetensutvecklande inom företaget
■ Erbjuda företagets kunder miljöutvecklande tjänster

Minskad miljöpåverkan genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Perfekt Flytt till en minskad miljöpåverkan.

Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

Som en professionel lyttfirmor lund, vi erbjuder professionellt utrustning för montering av möbler, packning och/eller uppackning, och även säker transportering och hantering av dina föremål. Alla dina föremål kommer att tas hand om, och skyddas under transportering, men även behandlas rätt under flytt tiden. Oavsett av föremålets värde, vikt eller antal, kommer vi att göra vårt bästa för att flytta den säkert. Därmed kan du koppla av medan vi sysslar med allt som innebär paketering, märkning, lastning, transport och lossning av dina varor. Allt, för en snabb och säker flytt, till bästa pris!

Vi erbjuder

Det finns några saker att tänka på när du letar efter rätt Flyttfirma Lund – Flytt Lund – Flyttfirmor Lund och Lund för att hjälpa dig med din flytt.

Vilka flyttfirmor är mest omtyckta? Hur mycket skiljer sig deras pris i slutändan? Vad för tjänster och erbjudanden har en Flyttfirma Lund – Flytt Lund – Flyttfirmor Lund att erbjuda? Vi har varsam plockat ut de bästa och billigaste flyttföretagen så nu är det upp till dig att välja det som passar din flytt bäst!

Vi alla vet att det är tungt och omständigt att flytta en möbel. Tänk då vad en flytt av ett helt bohag eller kontor är slitsamt och tidskrävande!

Det är tryggt och skönt att lämna över ansvaret till en professionell Flyttfirma Lund – Flytt Lund – Flyttfirmor Lund som gör att din flytt går säkert till och blir gjord i tid. Lägg hellre din tid och energi på att komma i ordning i ditt nya hem!

Magasinering

Behöver du magasinera dina saker? När datumen för inflytt och utflytt av ditt bohag skiljer sig är att magasinera ett väldigt användbart sätt att lösa problemet på. I listan har vi flyttfirmor som tar hand om din magasinering Lund.

Flyttfirma Lund

Det finns några saker att tänka på när du letar efter rätt flyttfirma i Lund och Lund för att hjälpa dig med din flytt.

Vilka flyttfirmor är mest omtyckta? Hur mycket skiljer sig deras pris i slutändan? Vad för tjänster och erbjudanden har en flyttfirma Lund att erbjuda?

Vi har varsam plockat ut de bästa och billigaste flyttföretagen så nu är det upp till dig att välja det som passar din flytt bäst!

© Copyright 2022 Perfekt Flytt