Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona

 TRAFIK TILLSTÅND
 FÖRSÄKRING

 FAKTURERING
 BETALNINGSVILLKOR

 PERSONAL FÖRSÄKRING
 NÖJD KUND GARANTI

 50% SKATTEREDUKTION
VI SKÖTER RUT AVDRAGET

[layerslider id=”1″]

PRIS SIMULERING Flyttfirma Landskrona - Flytt Landskrona - Flyttfirmor Landskrona

Använd formuläret för att uppskatta den initiala kostnaden för att flytta.

Flyttfirma Landskrona - Flytt Landskrona - Flyttfirmor Landskrona - PERFEKT FLYTT ÖVER 5 ÅRS ERFARENHET

Flyttfirma Malmö - Flytt Malmö - Flyttfirmor Malmö

Flyttfirma Landskrona - Flytt Landskrona - Flyttfirmor Landskrona LEVERERAR PROFESSIONELL FLYTTHJÄLP

Vi är en Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona, Skåne & Lund som erbjuder flytthjälp för både privatflytt och kontorsflytt. Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona

PERFEKT FLYTT ( Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona ) är ett väletablerat företag i flyttbranschen. Precis som vårt namn säger är vårt signum perfekt flyttning.

I våra återkommande kundundersökningar kan vi glädja oss åt omdömen som: “pålitliga, punktliga och flexibla”. Vi har funnits i cirka 6 år och har nu 8 anställda.

Perfekt Flytt är en bra lokal flyttfirma i Malmö med riktigt bra priser på din/flytt i Malmö med kranskommuner.

Vi erbjuder flytthjälp för både privatflytt och kontorsflytt. Vi erbjuder även pianoflytt, kassaskåpsflytt, vapenskåpsflytt i Malmö med kransommuner.

Aktuella timpriser

Från och med den 1 augusti 2016 gäller Rut-avdrag för flytt tjänster.
Läs mer HÄR för reglerna kring Rut-avdraget.

Rut-avdraget gäller endast privatpersoner.
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till Rut-avdrag.

Vi förbehåller oss rätten att ta betalt det fulla beloppet exklusive skattereduktion om begäran om utbetalning från skatteverket avslås.

Kvalitet + pris

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt.

Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ” Valuta för pengarna ”.

Kompetens

Att kunna genomföra uppdraget på det mest effektiva sättet är en utmärkt definition på kompetens.

Vi genomför därför kontinuerligt uppföljning och internutbildning eftersom detta är förutsättningen för att uppnå våra mål, vilket självklart också inkluderar nöjda medarbetare.

Vi kan därför glädja oss åt att våra medarbetare stannar och trivs hos oss och våra kunder får därför oftast samma utförare varje gång. Perfekt Flytt är nog den mest flexibla bland alla flyttfirmor i Malmö.

Vi som flyttfirma Malmö kan hjälpa er med t.ex bohagsflytt (privatflytt), kontorsflytt, magasinering eller flyttstädning.

Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag. Ni väljer själva i vilken omfattning ni vill ha flytthjälp.

Miljöpolicy

Företaget & miljön

Miljövänlighet är att undvika onödigt bruk av resurser och välja miljöutvecklande alternativ.

Perfekt Flytts främsta möjlighet att bidra till en minskad miljöbelastning går genom företagets produkter och medarbetarnas kunskaper.

Genom att arbeta strukturerat och kundanpassad med god planering kan Perfekt Flytt minska den totala belastningen på miljön och samtidigt erbjuda både kunder och medarbetare en renare och mer trivsam inre miljö.

Med ett utvecklande miljöarbete stärker dessutom företaget sin position och konkurrenskraft på den öppna marknaden.

Genom företagets målsättning om att erbjuda hållbara och konkurrenskraftiga produkter och tjänster ska Perfekt Flytt:

■ Följa lagar och förordningar
■ Aktivt välja miljöförbättrande och resursbesparande produkter
■ Arbeta kompetensutvecklande inom företaget
■ Erbjuda företagets kunder miljöutvecklande tjänster

Minskad miljöpåverkan genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Perfekt Flytt till en minskad miljöpåverkan.

Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

Vi erbjuder

Det finns några saker att tänka på när du letar efter rätt Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona och Lund för att hjälpa dig med din flytt.

Vilka flyttfirmor är mest omtyckta? Hur mycket skiljer sig deras pris i slutändan? Vad för tjänster och erbjudanden har en Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona att erbjuda? Vi har varsam plockat ut de bästa och billigaste flyttföretagen så nu är det upp till dig att välja det som passar din flytt bäst!

Vi alla vet att det är tungt och omständigt att flytta en möbel. Tänk då vad en flytt av ett helt bohag eller kontor är slitsamt och tidskrävande!

Det är tryggt och skönt att lämna över ansvaret till en professionell Flyttfirma Landskrona – Flytt Landskrona – Flyttfirmor Landskrona som gör att din flytt går säkert till och blir gjord i tid. Lägg hellre din tid och energi på att komma i ordning i ditt nya hem!

Magasinering

Behöver du magasinera dina saker? När datumen för inflytt och utflytt av ditt bohag skiljer sig är att magasinera ett väldigt användbart sätt att lösa problemet på. I listan har vi flyttfirmor som tar hand om din magasinering malmö.

Flyttfirma Malmö

Det finns några saker att tänka på när du letar efter rätt flyttfirma i Malmö och Lund för att hjälpa dig med din flytt.

Vilka flyttfirmor är mest omtyckta? Hur mycket skiljer sig deras pris i slutändan? Vad för tjänster och erbjudanden har en flyttfirma malmö att erbjuda?

Vi har varsam plockat ut de bästa och billigaste flyttföretagen så nu är det upp till dig att välja det som passar din flytt bäst!

© Copyright 2016 Perfekt Flytt